Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Trobada amb adolescents a Can Castelló

Deixa un comentari

Ganxet 4t ESO 3ok

Els divendres 16 i 23 de maig, el Centre Cívic Can Castelló va organitzar dues activitats intergeneracionals entre el grup de 4rt d’ESO de l’Escola els Arcs de Sant Gervasi i les persones grans participants al taller de ganxet de Tricotin Tricotan. Uns 12 nois i noies de 16 anys van seguir amb molta concentració les indicacions de les àvies, i en la primera sessió la satisfacció era palpable quan van aprendre a fer cadeneta i punt baix.

“La veritat és que va ser una experiència molt maca (…) Poder ensenyar i mostrar un art que ens encanta, que ens relaxa i que, alhora, ens agrupa, és una experiència molt enriquidora, i sobretot si és a una altra generació”, comentava una de les àvies.

Els joves es van aplicar tant a la tècnica del ganxet que en la segona sessió alguns d’ells es van poder endur a casa una mini bossa com aquesta!

Ganxet 4t ESO 2ok

 

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s