Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Recol·lecta de recursos per als nens i nenes del Clot

Deixa un comentari

mercat solidari1

Fa 15 anys que se celebra el Mercat Solidari del Clot-Camp de l’Arpa, en el marc de les Festes de Primavera del mes de maig, en què diverses entitats del barri col·laboren en xarxa amb l’objectiu de finançar projectes de solidaritat i cooperació. Donada l’actual situació de crisi econòmica, aquest ha estat el segon any consecutiu que els fons recaptats s’han destinat als nens i nenes del barri, sota el concepte d’ajut per material escolar i llibres, sortides escolars i colònies.

Gràcies al contacte facilitat per la dinamitzadora dels Casals de Sant Martí i la Verneda, Tricotin Tricotan ha aportat el seu granet de sorra donat algunes joguines teixides per les àvies, per a una de les tòmboles del Mercat Solidari d’enguany.

mercat solidari2

L’any passat es recaptaren 5.624,88 € i amb aquest import es van beneficiar 58 famílies del barri amb un total de 99 infants.

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s