Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Un sac ple de joguines cortesia de la Violeta de Gràcia!

Deixa un comentari

Era una entrega molt esperada perquè les àvies de la Violeta de Gràcia portaven des de principis de novembre donant forma als diferents patrons de Tricotin Tricotan. Fent prova d’una gran creativitat, fins i tot van incloure alguna joguina inventada, seguint la tècnica de teixir en volum.

Després de tants mesos de pràctica, van ajudar a fer el taller de pompons als nens i nenes de la Ludoteca Maria Gràcia Pont, de Poblenou, com unes expertes monitores!

ludoteca1ludoteca2 (1)

És la segona vegada que fem la donació de joguines en aquesta ludoteca, i és que valorem la important tasca pedagògica que porten a terme des de fa 20 anys, com a entitat integradora de diferents famílies del barri. Aquest cop hi va participar un grup de nens i nenes de 4 i 5 anys, entusiasmats amb el que va esdevenir una tarda plena de sorpreses, en què les àvies també se’n van anar amb les mans plenes!ludoteca5ludoteca7ludoteca9

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s