Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

La donació de Can Castelló es destina a Sant Joan de Déu

Deixa un comentari

Amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves maneres de ser i necessitats de la societat, però sense canviar l’excel·lència en l’assistència, el programa pioner “Hospital Amic” de Sant Joan de Déu, pren en compte d’altres aspectes apart de l’atenció mèdica. A través d’un estudi psicològic i social del nen o nena, aquesta proposta implantada des de l’any 2005 ofereix l’acompanyament i les eines necessàries perquè la seva estada a l’hospital no sigui traumàtica, sinó de creixement, i fins i tot agradable.

sant joan4

Són 27 professionals, 3 gossos i més de 300 voluntaris/es que ho fan possible. Teatre amb pallassos, la influència positiva de la música i de l’art, la teràpia amb gossos i un seguit de moltes altres activitats, finançades en la seva totalitat gràcies a les aportacions de particulars, empreses i entitats.

sant joan7

Una d’aquestes donacions és la que han fet les àvies del Centre Cívic Can Castelló que després d’una interessantíssima visita per l’Hospital i l’emotiva explicació de la Tina Parayre, responsable del voluntariat, van entregar les joguines teixides durant aquest trimestre.

sant joan3

st joan de déu1

“No donem regals perquè sí”, explicava la Tina. Com que ha de tenir un sentit pel nen o nena, es dóna un obsequi en dates assenyalades com l’aniversari o els reis mags, o per premiar una prova difícil o l’assoliment d’una millora. En aquest cas s’atorga el “Diploma al valor”, que és el propi metge qui el signa.

Des dels seus inicis, Tricotin Tricotan desitjava col·laborar amb un hospital i per això aquesta entrega ens ha fet especial il·lusió. Perquè, malgrat la duresa d’una malaltia, el somriure d’un nen o nena és el regal més preciat del món.

 

 

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s