Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Il·lusionades en un nou taller a l’Associació pels Drets de les Dones!

Deixa un comentari

DSC_0550

El nostre primer contacte amb aquesta entitat va ser el maig de l’any passat, a la 15ena edició del Saló de la Gent Gran. Quan els hi vam parlar de Tricotin Tricotan, de seguida van mostrar-ne molt d’interès, i fins i tot ens van obsequiar amb una flor de ganxet per a cadascuna de nosaltres.

Passat l’estiu, a la primera trobada de voluntàries que vam organitzar el mes de setembre, la junta directiva de l’associació va aprofitar per fer-nos una agradable visita i quedar per parlar sobre un possible taller de ganxet. I finalment, divendres passat vam començar-lo!

DSC_0553

En un edifici de línia modernista amb tocs que recorden el barroc català a la façana principal, aquest edifici de principis del segle XX acull l’Hotel d’Entitats – Can Guardiola, un equipament cívic del barri de Sant Andreu destinat a donar suport a entitats que siguin sense ànim de lucre i tinguin finalitats cíviques i socials. D’entre elles, destaca l’Associació Ciutadana pels Drets de les Dones, fundada l’any 2000 i que, des de llavors ha defensat les pensions de les vídues.

DSC_0559

Després d’una primera sessió de presentació del projecte el 7 de febrer, el taller continua cada divendres a la tarda i comptarà amb l’ajuda d’en Jorge, un voluntari a qui aprofitem per donar les gràcies!

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s