Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Nou barri a unir-se al projecte a través de Can Castelló!

Deixa un comentari

DSC_0546
 
 
DSC_0548
 
 
Aquesta vegada ha estat el districte de Sarrià-Sant Gervasi que ha començat a enfilar l’agulla per donar forma a les joguines Tricotin Tricotan. Així ho anunciava el Centre Cívic Can Castelló al seu folletó d’activitats: “Per gaudir d’un espai de creativitat i participar alhora en un projecte social que facilita l’intercanvi intergeneracional”.
 
DSC_0551
 
Ja des del primer dia de taller, la setmana passada, les àvies van mostrar tan entusiasme en avançar el primer patró, que ja demanaven a quina entitat de nens i nenes donarien les joguines que tot just començaven a tricotar. Algunes d’elles dominaven tant la tècnica que en dues sessions ja han acabat un dels ninos, quan generalment es necessiten uns 4 dies de taller. 
 
Amb la nombrosa assistència de 17 persones ahir dijous, segon dia de taller, aquest nou grup d’àvies comença amb moltes ganes!
 
Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s