Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Les àvies s’autogestionen i segueixen apostant pel projecte!

Deixa un comentari

DSC_0223 DSC_0222DSC_0475

Ja són varis els exemples de grups d’àvies que han seguit teixint joguines de ganxet, una vegada finalitzat el període de contractació com a monitora en què una de les membres de la nostra associació presenciava els tallers per ensenyar els patrons. Aquest trimestre són el Casal de la Verneda, el de la Violeta de Gràcia, els Habitatges de gent gran i les àvies cosidores de Baixem al Carrer i Acompanyament de la Gent Gran que s’han animat a continuar participant en el projecte de manera autogestionada.

Sense oblidar el cas excepcional del Casal de Sant Martí, la primera entitat que va confiar en Tricotin Tricotan l’octubre del 2012 i que des de llavors han donat vida a moltíssims ninos. Amb elles hem encetat fa poc el nostre sisè patró.

Cal dir però que establim un contacte constant amb els grups d’àvies perquè continuin sentint-se partícipes dintre del projecte i en aquest sentit han estat de gran ajuda les voluntàries que s’han ofert per fer-ne el seguiment i ensenyar els nous patrons.

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s