Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Paquets i més paquets de llanes solidàries…

1 comentari

AdR

El post d’aquesta setmana feia molt de temps que el volíem escriure perquè des de l’inici de Tricotin Tricotan han estat moltes les donacions de material que hem rebut, i sense elles res no hagués estat possible.

La primera empresa catalana que va confiar en nosaltres quan el projecte estava encara en la seva fase inicial va ser Antonio del Río, amb més de 45 anys d’experiència en el sector de la fabricació i venta de diferents articles relacionats amb les filatures per a les labors. Caixes senceres de llanes de primera qualitat i agulles de ganxet van servir per cobrir els primers tallers de ganxet als casals i residències de gent gran. I la col·laboració s’ha estès fins a dia d’avui amb d’altres entregues gratuïtes de material.

Coats

DMC

A aquesta iniciativa es van sumar també dues altres empreses internacionals amb seu a Barcelona. COATS i DMC van enterar-se del projecte i van fer un generós enviament de llanes, agulles i fils de tots colors.

la foto

No menys importants han estat les donacions individuals que han fet tant les pròpies àvies com moltes persones que a títol particular ens han ofert bosses amb llanes de totes formes i textures, entre d’altres coses.

Gràcies a totes aquestes donacions, i també al pagament d’una partida de material per part de la Fundació Pere Tarrés, s’han impartit tallers a 7 centres de gent gran i s’han donat més de 200 joguines a 5 entitats de nens i nenes en risc d’exclusió social.

Moltes gràcies a tots aquells que ens han ajudat a fer-ho possible!

Aprofitem també per fer una crida i animar a d’altres empreses i particulars perquè ens cedeixin material, sobretot quan a la boata (farcit de coixí), agulles de ganxet i agulles llaneres.

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

One thought on “Paquets i més paquets de llanes solidàries…

  1. Genial! Quin goig poder comptar amb la col-laboració desinteressada d’empreses i particulars. Feu una molt bona feina. Endavant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s