Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Baixem al carrer dóna les seves joguines!

Deixa un comentari

En una iniciativa totalment vinculada al barri, les àvies cosidores dels projectes Baixem al Carrer i Acompanyament de la Gent Gran han entregat les joguines teixides durant el taller de ganxet a l’Espai Infància de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec.

foto2

Donat que aquestes àvies sempre van acompanyades per voluntaris i voluntàries que les van a buscar a casa, aquesta vegada a la trobada amb els nens i nenes hi havia moltes mans per ajudar a tallar la llana durant l’activitat de pompons. A més a més, els destinataris de les joguines eren més grans de lo habitual (tenien entre 7 i 8 anys) i s’espavilaven perfectament.

foto4

foto3

Si bé sempre procurem deixar les joguines al centre infantil perquè hi pugui jugar tothom, aquest cop els nens i nenes es van endur els ninos a casa. El motiu és perquè el lloc on es reuneixen algunes tardes no és pròpiament una ludoteca, sinó un espai de reforç escolar a on van a fer els deures.

foto 1

És amb aquesta trobada intergeneracional que tanquem l’any 2013, amb la bona notícia que els tallers de ganxet segueixen i també que hi ha d’altres trobades previstes de cara el nou any. Gràcies a tothom per fer-ho possible!

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s