Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Segona trobada a la Fundació Pare Manel!

Deixa un comentari

DSCF4684

Un altre grup de nens i nenes de 5 anys de la Fundació Pare Manel de Nou Barris va rebre les joguines de ganxet aquest mes de novembre. La donació es va fer a càrrec de les àvies del Casal de gent gran de la Vall d’Hebron que, per segona vegada consecutiva, van participar a una trobada. Aquesta vegada van oferir unes 13 joguines, que havien teixit durant el taller d’abans de l’estiu. I si bé aquest nou curs escolar no participen al projecte, s’han inspirat en la idea de Tricotin Tricotan i fan actualment tallers de roba infantil de ganxet per donar-los a nens i nenes en dificultats.

DSCF4692

Per la seva banda, els nens i nenes de la Fundació Pare Manel escoltaven entusiasmats les indicacions del taller de pompons com a activitat d’intercanvi intergeneracional. Entre cançons, preguntes curioses i somriures, es va teixir un lligam de complicitat i agraïment que de ben segur perdurarà a la memòria de tots els participants, petits i grans!

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s