Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Trobada intergeneracional a Nou Barris!

Deixa un comentari

P1190871

En dos mesos i mig, les àvies dels Habitatges per a Gent Gran del Clot, han arribat a teixir 18 joguines! Aquesta generosa aportació al projecte Tricotin Tricotan ha culminat aquesta setmana amb la donació dels ninos de ganxet a la Ludoteca del barri de Roquetes de la Fundació Pare Manel.

P1190873

Aquesta entitat, creada el 2004 pel conegut sacerdot del mateix nom, impulsa als barris de Verdum i Roquetes projectes d’acció social i educativa que defensin el desenvolupament dels drets i de la qualitat de vida de totes les persones que pateixen exclusió i marginació social, posant especial atenció a la infància i joventut, al món penitenciari i al desenvolupament comunitari.

P1190883

L’activitat que vam organitzar plegats va destacar pel taller de pompons. A la vegada que les àvies ensenyaven amb molta dedicació com anar enrotllant la llana, els nens i nenes, de l’edat de 4 anys, van demostrar la seva fusta d’artistes! Al treballar amb el mateix material amb que les àvies havien teixit les joguines, la llana, els nens i nenes van poder experimentar el valor de les coses fetes a mà, i també van entendre l’afecte amb que les àvies havien teixit unes joguines pensades especialment per ells.

P1190878

P1190898

A més a més de la Fundació Pare Manel, volíem agrair la presència de la voluntària Maria i de les dinamitzadores dels Habitatges per a Gent Gran, que també ens van acompanyar durant la trobada.

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s