Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Gran participació a la Violeta de Gràcia!

Deixa un comentari

DSC_0068

DSC_0082

DSC_0061

DSC_0073

10 són les àvies que des de fa dos dilluns teixeixen joguines de ganxet al Centre de cultura popular de la Violeta, situat a l’històric edifici de l’antic casino de la Vila de Gràcia construït l’any 1893. Aquest espai viu de la història i l’identitat del barri, dóna cabuda a diferents entitats del districte, i una d’elles és l’Espai per a la Gent Gran on s’emmarca el taller de Tricotin Tricotan.

Sota la llum natural d’una original claraboia, a la sala s’hi respira una gran concentració. Diuen que fer ganxet relaxa i, en aquest cas, es nota que aquesta tècnica evadeix l’esperit i la ment. Algunes de les àvies no havien fet mai ganxet però se’n surten perfectament i d’altres són cosidores de puntes de coixí i ja van molt avançades, però totes aporten el seu valuós granet de sorra per col·laborar amb el projecte. De moment, ja tenim fetes pilotes de colors per a la propera trobada amb els nens i nenes!

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s