Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Diuen les àvies…(6)

Deixa un comentari

“Els nens ara només volen ordinadors”

Avui és final de mes i com sempre us proposem una nova frase que ha dit una de les àvies durant els tallers de ganxet i que fa referència als enormes canvis que ha presenciat la gent gran al llarg de la seva vida, pel que fa a l’evolució de les noves tecnologies.

Old Man at Computer

Per la situació social que van viure quan eren petits, no tenien gaire joguines, i moltes vegades les fabricaven ells mateixos reutilitzant qualsevol material. A més a més, hi havia molts més jocs que es feien en grup al carrer com ara les gomes, la corda o la xarranca.

Al llarg de dues generacions els canvis van començar a esglaonar-se, fins que la màquina d’escriure va deixar pas als ordinadors en un moment en què ja tenien néts i nétes petits que començaven a aprendre com utilitzar els primers programes informàtics a l’escola.

Cpc464.computer.750pix

Fa només uns 25 anys d’aquests primers ordinadors tan rudimentaris i aparatosos, i ara el món avança al so de les tecnologies més punteres i d’última generació. Donat que la incidència d’’aquests avenços en la vida quotidiana és molt remarcable, a vegades les persones grans es poden sentir limitades i excloses en aquest sentit. Els tallers que s’imparteixen a molts casals o centres culturals són una bona solució per ensenyar-los a utilitzar els ordinadors i familiaritzar-se amb internet.

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s