Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Vam participar al premi de Tasca Responsable!

Deixa un comentari

El divendres passat vam presentar el projecte Tricotin Tricotan a la sisena edició del premi que ofereix Tasca, una empresa dedicada, des de l’any 1989, a l’assessorament, disseny, organització i gestió de projectes i activitats de caràcter educatiu, social i cultural.

tasca2

Amb aquesta convocatòria anual, Tasca destina una part dels beneficis empresarials a donar una empenta a projectes socials i/o culturals. La particularitat d’aquesta proposta, que porta per nom “Tasca Responsable” és que són els treballadors i treballadores de l’empresa que voten per decidir quina serà la proposta guanyadora, coincidint amb la trobada anual que organitzen el mes de setembre.

Aquest any, van ser sis els projectes candidats, entre els quals hi havia Tricotin Tricotan.

valors socials

Les temàtiques eren molt diverses: la intergeneracionalitat, la memòria col·lectiva, la cultura popular, la transformació urbana o el malbaratament d’aliments, i finalment va ser aquest últim àmbit, de la mà del projecte d’empresa social Espigoladors, qui va obtenir el major nombre de vots. Enhorabona!

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s