Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

Ara també fem tallers als Habitatges per a Gent Gran!

1 comentari

DSC_0221DSC_0224DSC_0228

La “tornada” al nou curs escolar després de les vacances està plena de novetats! Si bé fins ara havíem impartit tallers de ganxet en volum a casals i a una residència, aquest primer trimestre ampliem la nostra acció a d’altres entitats i projectes de gent gran, com és el cas dels Habitatges per a Gent Gran del barri del Clot.

La particularitat d’aquests pisos és que tenen la funció social de cobrir les necessitats d’habitatge de les persones amb menys recursos econòmics o amb una situació familiar desfavorable. Així, el concurs es fa per puntuació, segons l’import de les pensions. Al barri del Clot hi ha dos edificis que es van construir ara fa 6 i 7 anys, amb 24 pisos cadascun. Apart d’una assistència mèdica per a les persones amb més dificultats de salut, tots els llogaters disposen d’un aparell de teleassistència 24 hores per a qualsevol urgència.

El taller de ganxet que vam iniciar aquest dimarts s’insereix dintre d’algunes de les propostes per potenciar la vida comunitària dels pisos. L’entusiasme, el bon humor i les experiències de vida van treure ferro a la tornada de vacances. Tan de bo totes fossin així de positives! Tornem a començar doncs, amb moltíssimes ganes!!

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

One thought on “Ara també fem tallers als Habitatges per a Gent Gran!

  1. Qué fantástica idea!! seguro que están encantadas las abuelitas…felicidades por estas iniciativas!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s