Tricotin Tricotan

Joguines teixides per gent GRAN

El ganxet com a teràpia

Deixa un comentari

yarn alive1

yarn alive2

Aquesta setmana destaquem una iniciativa colpidora del Japó, que mostra com la força del grup i la dedicació a una tasca manual, en aquest cas el ganxet, ajuda a un grup de dones que havien patit les conseqüències del tsunami l’any 2011. Des de llavors, emparades pel projecte Yarn Alive (“Llana viva”), es reuneixen setmanalment en centres comunitaris que funcionen com a habitatges temporals a la zona de Shichigahama i, compartir experiències i una mateixa passió per teixir, les ajuda a alleujar el patiment del passat i esdevé una verdadera eina de sanació.

A més a més d’aprendre a tirar endavant com a principals afectades, també desenvolupen projectes solidaris per ajudar a d’altres persones. Així, la primera acció que van portar a terme va ser teixir mantes per a donar-les a persones de Kessenuma, que també havien patit molt durant el terratrèmol i el tsunami.

yarn alive3

Durant aquests 2 anys de durada, Yarn Alive ha rebut donacions de fils, agulles i ganxet de moltes parts del món. Si voleu participar-hi enviant material, visiteu: http://www.yarnalive.wordpress.com/

yarn alive títol

Anuncis

Autor: tricotintricotan

Tricotin Tricotan és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer donacions de joguines de ganxet a nens i nenes en risc d’exclusió social, teixides per avis i àvies solidàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s